Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2017

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στο 79' τον Απόλλωνα Πόντου και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 


Αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον μην χάνεις και με αυτή την λογική το 1-1 του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα Πόντου μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να λογιστεί. Οι Κρητικοί βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκρο, αλλά στο 79' ισοφάρισαν παίρνοντας τον βαθμό. Τον τρίτο φετινό βαθμό, καθώς έχει μείνει εξαιρετικά πίσω.

Από την άλλη οι Πόντιοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ξεπεράσουν και τον ΟΦΗ και να βρεθούν στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς. Προηγήθηκαν με τον Λιόνη μόλις στο 6', αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το πολύτιμο 0-1, με τον Κάιπερς να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 79'

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδας, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (81′ Μπουτσάκης), Μπούζας, Σταματάκος (65′ Έφορντ), Εντιαγιέ, Κάιπερς (91′ Ροβίθης)

inRead invented by Teads
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (57′ Φάμπιο), Λιόνης (65΄ Ν’ Λουντούλου), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο (75′ Κυβελίδης)

gazzetta,gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics