Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Τα Τρίκαλα πέρασαν από το Ηράκλειο, επικρτώντας με 0-2 του Εργοτέλη και παρέμειναν κοντά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος...  

 



Σημαντικό διπλό για τα Τρίκαλα που συνέχισαν να κοιτάζουν από κοντά την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, μιας και πέρασαν από το Ηράκλειο επικρατώντας 0-2 του Εργοτέλη.

Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχισαν να σκοράρουν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε ήταν ο Σαχινίδης με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Κάιπερς σε όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Εργοτέλη και πάλι να είναι καλύτερος και να ψάχνει το γκολ δίχως όμως να τα καταφέρει και χωρίς να χάνει κάποια τεράστια ευκαιρία. Τελικά τα Τρίκαλα ήταν εκείνα που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα και πάλι, όταν στο 92' ο Τόμιτς έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Γιαννιτσάνη ο οποίος δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82' Ιατρούδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Ροβίθης), Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος (70' Μανουσάκης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Γροντής (49' Τόμιτς), Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης (84' Κοτσώνης), Ζγκούρη (62' Γιαννιτσάνης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics