Breaking News
07 Μαρτίου 2018

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει και πάλι στις θέσεις παραμονής της Football League, ο Εργοτελης υποδέχεται στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (8/3, 17:00, ΕΡΤ-3) την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο Σταδιο, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική.


Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να σταθεροποιήσουν τα… αποτελέσματα τους στο Παγκρήτιο και αυτό είναι ένα ζητούμενο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. 
Αναφορικά με τα πλάνα του Τάκη Γκώνια, αυτά δεν περιλαμβάνουν τον Βασίλη Μπούζα. Ο μέσος του Εργοτέλη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση και έτσι τέθηκε νοκ άουτ. Αντίθετα διαθέσιμοι είναι ο Κυριάκος Μαζουλουξής, αλλά και ο Παναγιώτης Λαδάς που εξέτισε την ποινή του. 
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/3), χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή όπως γίνεται στα εντός έδρας παιχνίδια. Η τεχνική ηγεσία έδωσε «ραντεβού» με τους παίκτες το πρωί της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου και θα γίνει γνωστή η 18αδα της αναμέτρησης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics