Breaking News
08 Μαρτίου 2018

Με γκολ του Κάιπερς στο 93' ο Εργοτέλης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Παναχαϊκής η οποία μένει πέντε βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ.

 


Σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Εργοτέλης βρήκε γκολ στο τελευταίο... δευτερόλεπτο και πήρε μια σπουδαία βαθμολογική νίκη για τον ίδιο την ίδια ώρα που η Παναχαϊκή βλέπει τον ΟΦΗ και την δεύτερη θέση από το -5. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν' ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3' με μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια και μετά από 11 πάσες ο Εφορντ με πλασέ στη κίνηση έγραψε στο 1-0. Η Παναχαϊκή αντέδρασε έχασε αρκετές φάσεις αλλά στο 42' ο Μωραΐτης με ωραία κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Κατσιμήτρου και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε... ροκ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ να μην συμβιβάζονται με την ισοπαλία και να χάνονται σπουδαίες φάσεις. Τελικά γκολ υπήρξε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Ο Σταματάκος έσπασε ωραία την μπάλα στον Κάιπερς ο οποίος πρόλαβε την άμυνα της Παναχαϊκής και με πλασέ χάρισε τη νίκη στον Εργοτέλη ο οποίος έφτασε στους 23 βαθμούς και ξέφυγε 7 από την επικίνδυνη ζώνη. Οσο για την Παναχαϊκή; Εμεινε στους 43 βαθμούς την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ είναι στους 48 και ο Αρης στους 50.

Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπουτσάκης (64' Ιατρούδης), Ροβίθης (81' Μανουσάκης), Εφορντ (70' Σταματάκος), Κάιπερς
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βροντάρας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης (81' Πολυχρόνης), Φουρλάνος, Στεργίδης (64' Αποστολόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (75' Βασιλείου)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics