Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
31 Δεκεμβρίου 2015

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2015 πραγματοποίησαν την Πέμπτη (31/12) οι παίκτες του Εργοτέλη τους οποίους τους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη.

Διοικητικοί και εξωδιοικητικοί παράγοντες της ομάδας κατάφεραν μετά από μεγάλες προσπάθειες να συγκεντρώσουν ένα ποσό το οποίο δόθηκε στους εναπομείναντες παίκτες ως έναντι των σημαντικών οφειλών που υπάρχουν προς το μέρος τους. 

Αυτή η κίνηση έγινε δεκτή με χαμόγελα από τους παίκτες του Εργοτέλη αλλά από την άλλη τα χρήματα αυτά μοιάζουν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι "κιτρινόμαυροι" , με τον Δημήτρη Παπουτσάκη να έχει διαμυνήσει σε όλους ότι μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν η ομάδα μπορέσει να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα η δυσκολέψει ακόμη περισσότερο η κατάσταση με κίνδυνο να αλλάξουν οι στόχοι του Εργοτέλη στην πορεία της σεζόν. 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα για αύριο (1/1) οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν ρεπό , ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό δίτερμα με τον Ερμή Ζωνιανών στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics