Breaking News
25 Ιανουαρίου 2021

 Η Κρήτη είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τη φετινή τουριστική περίοδο για Βρετανούς ταξιδιώτες, σύμφωνα με διαδικτυακές αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο από τον ιστότοπο σύγκρισης TravelSupermarket.       

           

  Στον ίδιο ιστότοπο, ένα ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι οι τιμές για πακέτα διακοπών στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, οι οποίες επί του παρόντος προσφέρονται στη βρετανική αγορά, μειώθηκαν κατά 54% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020.Με βάση το TravelSupermarket, η πιο δημοφιλής αναζήτηση για διακοπές επτά διανυκτερεύσεων μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου αφορούσε την Κρήτη, με τη μέση τιμή για αυτό το πακέτο να είναι 10% φθηνότερη από πέρυσι.Το νησί της Σαντορίνης (8η θέση) ήταν επίσης μεταξύ των 10 δημοφιλέστερων προορισμών από την Ελλάδα.

Η Τενερίφη, ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός, σημείωσε πτώση των τιμών κατά 13%, ενώ οι τιμές πακέτου προς τη Μαγιόρκα, τον τρίτο πιο δημοφιλή προορισμό, μειώθηκαν κατά 9%.Η απότομη πτώση των τιμών των πακέτων διακοπών είναι στο Αλγκάρβε, πλησιάζοντας το 54%.

 

 

 

Το TravelSupermarket εκτιμά ότι αυτή η μεγάλη πτώση μπορεί να οφείλεται στη μείωση της ζήτησης μετά από ειδήσεις που αναφέρουν ότι ένα νέο στέλεχος coronavirus που βρέθηκε για πρώτη φορά στη Βραζιλία επηρεάζει τα ταξίδια στην Πορτογαλία.

Tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Με το δεξί Toyota και Οζιέ (vid)

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics