Breaking News
28 Ιανουαρίου 2022

Με απουσίες στο Ρέθυμνο ο Εργοτέλης

 

Επειτα από αρκετό καιρό ο Εργοτέλης θα… πατήσει γήπεδο, καθώς η επιστροφή του στη δράση πήρε παράταση μετά από τη νέα αναβολή με τον Οδυσσέα Μοσχάτου.
Η πρωτοπόρος ομάδα του 2ου ομίλου της Α’ Γυναικών θα παραταχθεί με απουσίες στο κρητικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στη Σοχώρα. Η Γιάννα Δούκα δεν υπολογίζει στις Κωνσταντοπούλου, Τούνα και Στριλιγγά.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη για την αποστολή είναι η εξής:

Με απουσίες και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό μετά την απραξία της περασμένης αγωνιστικής θα παραταχθεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στην Κυριακάτικη (30/1, 15:00) αναμέτρηση με τον Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο της Σοχώρας.


Η Γιάννα Δούκα δεν θα έχει στη διάθεσή της τις Κωνσταντοπούλου, Τούνα και Στριλιγγά οι οποίες τραυματίες. Η προετοιμασία για το κρητικό ντέρμπι ολοκληρώθηκε, με την προπονήτρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τις:

Γρηγοριάδου, Λιατίφη, Ξέρα, Σιδηρά, Κιουτάχιαλη, Ραπάνη, Δρακωνάκη, Brown, Faber, Johnson, Καλέση, Σημαιάκη, Φανουράκη, Συμεωνίδη, Σαριδάκη, Δρακογιαννάκη και Γουνάκη.
Διαβάστε επίσης:

 Όλα τα ζώδια 28/01

 

 

 

 

Ανοίγουν την Παρασκευή οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics