Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2017

Την προπόνησή της στη Λάρισα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες η Λίλη Αλεξούλη, ενόψει της νέας σεζόν.

 

Η πρωταθλήτρια του μήκους έχει θέσει ως βασικότερο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Βερολίνου και όχι του κλειστού στο Μπέρμιγχαμ, εφόσον δεν είναι έτοιμη πλήρως για τους αγώνες του χειμώνα.

Η 26χρονη σταρ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το επόμενο διάστημα, οπότε θα γυρίσει στην Ελλάδα και ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

«Μετά την περίοδο ξεκούρασης έχω ξεκινήσει χαλαρά κάποια πράγματα στην Λάρισα έως ότου κατέβω στην Αθήνα. Θέλω να διαψεύσω πως διέκοψα τη συνεργασία με τον προπονητή μου. Αντίθετα, περιμένω να επιστρέψει στην Ελλάδα και να θέσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Υπάρχουν μπροστά πολλές αγωνιστικές προκλήσεις, τις οποίες θέλω να εκμεταλλευτώ», τόνισε η Αλεξούλη.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics