Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2019

Σούπερ εμφάνιση από τη Νικόλ Κυριακοπούλου στο Μπέρμιγχαμ. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο.



Μια από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις της καριέρας της έκανε η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Indoor Tour της IAAF στο Μπέρμιγχαμ και ξεπερνώντας τα 4,81 μ. κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο, που είναι και η δεύτερη επίδοση της καριέρας της μετά από το 4,83 μ., που έχει στον ανοιχτό.

Η Κυριακοπούλου, ξεκίνησε τον αγώνα της με άλμα στα 4,50 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,61 μ. και 4,71 μ. και στη συνέχεια με την τρίτη τα 4,81 μ. δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον αγώνα πήρε μέρος και η Κατερίνα Στεφανίδη, που συμπλήρωσε την τετράδα. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, ανέβηκε πάνω από τα 4,71 μ. και στη συνέχεια δεν κατάφερε να περάσει τα 4,81 μέτρα, ενώ απέτυχε και στην προσπάθεια της στα 4,88.

Νικήτρια ήταν η Χόλι Μπράντσοου και δεύτερη η Κέιτ Ναζότ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics