Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2019

Για 2η φορά θα βρεθούν... αντιμέτωπες φέτος η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

 


Στο Μπέρμιγχμ μεταφέρεται η δράση του IAAF Indoor tour, το Σάββατο (16/2) με τη διεξαγωγή του πέμπτου αγώνα της σειράς. Το επίπεδο της διοργάνωσης αναμένεται υψηλό, αφού πλέον η σεζόν οδεύει προς το κορυφαίο γεγονός, που δεν είναι άλλο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος μετά τον αγώνα της Καρλσρούης και ευελπιστούν να κυνηγήσουν άλματα πάνω από τα 4,80 μέτρα. Αμφότερες έχουν ξεπεράσει τα 4,74 μ. και έχουν δείξει όχι μόνο σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και σε θέση να επαναλάβουν τον θρίαμβο του καλοκαιριού και να διεκδικήσουν εκ νέου δύο θέσεις στο βάθρο των νικητριών, αυτή τη φορά στη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Η Χόλι Μπράντσοου "παίζει" στην έδρα της και προερχόμενη από το 4,80 μ. δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπως και οι Κέιτ Ναζότ (4,86 μ. -ΗΠΑ) και Αλίσα Νιούμαν (4,71 μ. - Καναδάς), που έχουν κάνει φέτος καλές εμφανίσεις.

Στο μήκος, ο κορυφαίος φέτος άλτης στον κόσμο, Μίλτος Τεντόγλου, θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το 8,23 μ. της Μαδρίτης και να κοντραριστεί με τον σπουδαίο Γιαν Ετσεβάρια, που έχει 8,12 μ. και δεν έχει καταφέρει ως τώρα στη σεζόν να βγάλει το μεγάλο άλμα.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Κωνσταντινούπολη, θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (Σάββατο, 16/2) με τη συμμετοχή 14 αθλητών και αθλητριών. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Δημήτρης Τσιάμης, που δείχνει σε θέση να κυνηγήσει άλμα στα 16,50 μ. που θα του δώσουν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Κοντά στην επίτευξη ορίου είναι τόσο οι δύο αθλητές της σφαιροβολίας, ο Νικόλας Σκαρβέλης και ο Κυριάκος Ζώτος, όσο και ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800 μέτρα. Στις δυνατότητες του Ανδρέα Δημητράκη είναι το όριο στα 1.500 μ. (3.45.00), ωστόσο ο αθλητής έχασε τη διάρκεια της σεζόν μέρος της προετοιμασίας του εξαιτίας τραυματισμού, γεγονός που είναι πιθανό να τον επηρεάσει. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες των αθλητών και αθλητριών να διεκδικήσουν τα όρια για Γλασκώβη, δεδομένο του ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η 21η Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα (ώρες Τουρκίας)
Η ομάδα

Άνδρες
60 μ.: Μάκης Στεργιούλης (Πανναξιακός ΑΟ)
60 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (Ελευθέριος Βενιζέλος)
800 μ.: Χαράλαμπος Λαγός (ΓΣ Τρικάλων)
800 μ.: Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς)
1.500 μ.: Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός ΑΟ)
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ)
Τριπλούν: Παύλος Μπόφτσης (ΓΣ Ηρακλής)
Σφαιροβολία: Νικόλας Σκαρβέλης (ΓΣ Τρικάλων)
Σφαιροβολία: Κυριάκος Ζώτος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Γυναίκες
400 μ.: Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας)
800 μ.: Νικολέτα Κυνατίδου (ΓΣ Γλυφάδας)
1.500 μ.: Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς)
60 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς)
Επί κοντώ: Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων)

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics