Breaking News
21 Οκτωβρίου 2017



Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, απέκλεισε το Νο.10 του κόσμου!


Επιμέλεια: Ηλίας ΚαλλονάςΔημοσίευση: 20 Οκτ. 2017 23:10
Ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στο tie break, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open!

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open.
Ο 19χρονος τενίστας παρότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και στηριζόμενος στο εξαιρετικό backhand, πήρε το δεύτερο στο tie break με 7-1. Το τρίτο σετ είχε συναρπαστική εξέλιξη, αφού γίνονταν διαρκώς break στο break. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-4 και 6-5, αλλά ο Γκοφέν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Τελικά, στο tie break, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 7-4 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) το νικητή του ζευγαριού Νταβίντ Φερέρ (Νο.31) - Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο.26). Ο έτερος ημιτελικός είναι μεταξύ του Ρουμπέν Μπεμελμάν και του Ζο Βιλφρίντ Τσονγκά.
.sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics