Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2018

Με στόχο να συνεχίσουν το απίθανο σερί επιτυχιών των «μικρών» εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης κατά την εφετινή περίοδο, οι πολίστριες της εθνικής νέων γυναικών ετοιμάζονται να ριχθούν στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού

Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας, από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (7/9), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Στέφανο Λέανδρο, να συμπεριλαμβάνει στη 13άδα επτά από τις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων του Βελιγραδίου, αλλά και την Ελισάβετ Πρωτοπαπά, που αποτελεί στέλεχος της εθνικής γυναικών.

Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Κανετίδου, Βασιλική Δούλη, Ιουλία Κοντονή, Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Αναστασία Λούδη, Μαρίνα Κοτσώνη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Ελληνιάδη, Ελένη Αντωνιάδη, Ελένη Γρηγοροπούλου. Μαζί με τις αθλήτριες και τον ομοσπονδιακό προπονητή, μεταβαίνουν στην Πορτογαλία ο συνεργάτης του Άγγελος Γαρελίδης, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, η διεθνής διαιτητής Ναταλί Μαρκοπούλου και η έφορος Βάσω Αρβανιτοπούλου, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Η ελληνική ομάδα μετέχει στον Δ΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Τουρκία (Κυριακή 9/9, 17:00 ώρα Ελλάδας), τη Ρωσία (Δευτέρα 10/9, 18:30) και τη Ρουμανία (Τρίτη 11/9, 14:00). Το πιο σημαντικό παιχνίδι της Α΄ φάσης είναι φυσικά αυτό με τη Ρωσία, αφού θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της Πέμπτης (13/9), ενώ σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή τερματίσει δεύτερη, η εθνική θα δώσει χιαστί αγώνα την Τετάρτη (12/9) με τον τρίτο του Β΄ ομίλου, για να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα.

Οι υπόλοιποι όμιλοι της διοργάνωσης:
Α΄ Ομιλος: Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Βουλγαρία
Β΄ Ομιλος: Ουγγαρία, Βρετανία, Ισραήλ, Σλοβακία
Γ΄ Ομιλος: Ολλανδία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics