Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές στα ανατολικά, που βαθμιαία θα σταματήσουν και εκεί.

Παράλληλα, θα εδραιωθεί ο βοριάς στη χώρα μας και η θερμοκρασία θα είναι κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο χωρίς καιρικά προβλήματα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές, που το βράδυ κυρίως στην Χαλκιδική θα ενταθούν. Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αρκετή συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και στο νότιο Ιόνιο ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και καταιγίδες τοπικά πολύ ισχυρές με βελτίωση του καιρού το βράδυ. Ο υδράργυρος από 5 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες βροχές και καταιγίδες τοπικά έντονες με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, τοπικά πολύ ισχυρές. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές και καταιγίδες τοπικά πολύ ισχυρές. Ο υδράργυρος από 7 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics