Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Δημόσια συγχαρητήρια στον Λευτέρη Αυγενάκη για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, από τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών συνεχάρη τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την «απαραίτητη νομοθετική μεταρρύθμιση η οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και συμπεριλαμβάνει τροποποιήσεις, οι οποίες θα συντελέσουν τα μέγιστα στην ανανέωση και την ενδυνάμωση του ελληνικού αθλητισμού.

Για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό λύνεται ένα πρόβλημα που αποτελούσε για χρόνια τροχοπέδη στον χώρο και ήταν πάγιο αίτημα όλων των αθλητών. Συγκεκριμένα, βάσει των παγκόσμιων κανονισμών, εξομοιώνονται οι συνοδοί-αθλητές με τους συναθλητές τους με αναπηρία, γεγονός σημαντικό καθώς οι σύνοδοι-αθλητές καταναλώνουν τον ίδιο χρόνο προπόνησης και αθλητικής προετοιμασίας, κάνουν ισάξιες θυσίες και έχουν ίδιες υποχρεώσεις με τους συναθλητές τους. Όταν αγωνίζονται, ανεβάζουν την Ελλάδα, παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες, στην κορυφή.

Κατά δεύτερον, με την τροποποίηση της συγκρότησης της ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής γίνεται απόλυτα δημοκρατική η εκλογή των μελών της, όπως και η λήψη των αποφάσεών της, λόγω του ότι κανένας πυλώνας που την συγκροτεί δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία, αφήνοντάς την στους αμιγώς αθλητικούς φορείς της ολομέλειας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis, για την επιλογή των άριστων συνεργατών του και να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, για την άψογη συνεργασία μαζί του.

Παραμένουμε ασφαλείς και στηρίζουμε την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics