Breaking News
18 Απριλίου 2017

Η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής παραμένουν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους και σπρώχνουν την ιστορική ομάδα στη διάλυση. Αντίθετα το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν την παρτίδα».

Συγκεντρώθηκαν σήμερα και συζήτησαν μεταξύ τους την διαμορφωθείσα κατάσταση. Παραμένουν απλήρωτοι, με σοβαρά ζητήματα ως και επιβίωσης για κάποιους. Παρ' όλα αυτά κατέληξαν στην απόφαση ν' αναστείλουν την αποχή και να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έθεσαν το συμφέρον του ιστορικού Ηρακλή πάνω από το προσωπικό τους. Και (ξανα)αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες από αυτές που τους αναλογούν.

Οι «κυανόλευκοι» θα εξακολουθούν να πορεύονται υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη. Ο οποίος, επίσης, παραμένει στις επάλξεις και ηγείται (απούσας της διοίκησης και του μεγαλομετόχου) της προσπάθειας να παραμείνει ο Ηρακλή στη Super League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics