Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Με γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα στο  45' ο Ατρόμητος πήρε σπουδάία νίκη στην Τρίπολη επικρατώντας με του Αστέρα με 1-0, για την 20ή αγωνιστική της Super League.


Νίκη για τον Ατρόμητο - σε επίπεδο Super League - μετά από ένα μήνα και την εντός έδρας της 7ης Ιανουαρίου απέναντι στον Λεβαδειακό (2-0).
Ελεύθερη πτώση για τον Αστέρα. Έχει να νικήσει από τις 15 Ιανουαρίου (4-1 τον Παναιτωλικό) κι από τότε έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Βασίλειος Λάμπρου, Γεώργιος Παλαμίδας

Κάρτες: 61' Στανισάβλιεβιτς, 64' Μάσα, 65' Μπέρτος / 27' Φυτανίδης, 38' Ντάουντα

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος (75' Ιωαννίδης), Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (64' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια, Στανισάβλιεβιτς (83' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics