Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Η ήττα από τα Τρίκαλα (0-1), φέρνει τον ΟΦΗ μακριά από τις θέσεις της ανόδου, αλλά ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσπαθήσε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, ανέφερε μετά την ήττα στο Γεντί Κουλέ, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Στην συνέντευξη τύπου, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ δεν είχε τελικές, αλλά δεν ήταν καλύτερος ο αντίπαλος για να κερδσίσει και υπογράμμισε ότι πλέον παρά την απογοήτευση που υπάρχει από όλους, θα πρέπει η ομάδα να προχωρήσει. Το στοιχείο που έλειψε στον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ήταν το γκολ σύμμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ. «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι στο να σκοράρουμε και να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι για μας» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ. Αναλυτικά οι αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας και άδικο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Είχαμε την κυριαρχία και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και περιορίσαμε τον αντίπαλο να παίζει μόνο άμυνα. Ημασταν πολύ προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις τους. Και το πρέσινγκ που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και η ένταση και ο ρυθμός ήταν καλός. Βγάλαμε πολλές σέντρες από τα άκρα. Μας έλλειπε μια τελική πάσα, για να μπεί ένα γκολ. Αν δούμε όλο το παιχνίδι, πρέπει να βγάλαμε πάνω από 20 πλαγιοκοπήσεις σε όλο το παιχνίδι και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε, φάσεις. Από μια στατική φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Είναι άδικο το αποτέλεσμα, για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, παρ’ όλο που δεν είχαμε πολλές φάσεις, προσπαθήσαμε. Υπάρχει απογοήτευση από όλους μας. Η ομάδα μένει πίσω. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε παιχνίδι. Το ξέραμε αυτό. Τώρα πρέπει να δούμε τη συνέχεια για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε μακριά μετά από αυτήν την ήττα, αλλά είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. -Για την  εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι: Το ότι η ομάδα κυνηγάει και δεν έχει δικαίωμα να κάνει λάθος, δημιουργεί άγχος. «Και πάλι όμως ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς για να κερδίσει το παιχνίδι. Εμένα μου μένει ότι οι παίκτες πρποσπάθησαν. Αν και δεν είχαμε τελικές είχαμε σε όλο το παιχνίδι τη μπάλα και προσπαθούσαμε. Αν δείτε το πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε ψηλά, βγάλαμε σέντρες, αλά δεν είχαμε τελικές. Υπάρχει και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι στο να σκοράρουμε και να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι για μας». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics