Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο 37χρονος αναβάτης της Yamaha σκέπτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει μέσα στις πίστες και μετά από το τωρινό συμβόλαιό του, υπογράφοντας ακόμη ένα!



Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει φτάσει τα 37 χρόνια ζωής και συνεχίζει να τρέχει ακάθεκτος, όντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Το συμβόλαιό του με τη Yamaha λήγει το 2018, όπου και θα είναι 39 ετών, ωστόσο ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν αποκλείεται να συνεχίσει και για λίγες σεζόν ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο «Γιατρός», είπε: «Πρέπει να σκεφτώ προσεκτικά για αυτό το θέμα και να δω τι πρέπει να κάνω. Αναμφίβολα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα που θα έχω. Είναι λίγο ντροπιαστικό να σκέφτεσαι να συνεχίσεις να τρέχεις στην ηλικία των 40, όμως πρέπει να σκεφτώ σοβαρά το συγκεκριμένο θέμα».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics