Breaking News
24 Μαΐου 2017

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκρατς, ο Χρήστος Βολικάκης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο όμνιουμ.

 


Μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του στο αγώνισμα του όμνιουμ ο Βολιώτης πρωταθλητής κατάφερε για δεύτερη σερί διοργάνωση να κατακτήσει μετάλλιο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

O Βολικάκης συμμετείχε και στο αγώνισμα των πόντων όπου κατέλαβε την έκτη θέση ενώ στο κέιριν, ο Σωτήρης Μπρέτας ήταν 11ος, ο Αργύρης Κολλάρας τη 12η και ο Νίκος Παγώνης τη 19η.

«Eίμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, γιατί χωρίς την βοήθεια του θα είχα εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν ειδικά τώρα», δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης στο gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics